Wyświetlanie wszystkich wyników: 15

Downtime: Deliciousness at Home

119.00 

Autor: Levy Nadine
Wydawnictwo: Pam Krauss/Avery
Premiera: 2017
Język: angielski

The Cardamon Trail

109.00 

Autor: Hetna Makan
Wydawnictwo: Mitchell Beazley
Premiera: 2016
Język: angielski

The Roasting Tin

76.00 

Autor: Iyer Rukmini
Wydawnictwo: Vintage Books
Premiera: 2017
Język: angielski

The Spice Tree

99.00 

Autor: Nisha Katona
Wydawnictwo: Ebury Press
Premiera: 2018
Język: angielski

Degustacyjny Słownik Winiarski

99.00 

Autor: Wiktor Zastróżny
Premiera: 2013
Język: polski

Historic Heston Blumenthal

210.00 

Autor: Heston Blumenthal
Wydawnictwo:Bloomsbury Publishing PLC
Premiera: 2014
Język: angielski

To Asia With Love

115.00 

Premiera: 2021
Autor: Hetty McKinnon
Wydawnictwo: ‎Prestel Publishing
Język: angielski

The complete nose to tail

209.00 

Autor: Henderson Fergus
Wydawnictwo: ‎Bloomsbury Publishing
Premiera: 2010
Język: ‎angielski

A cook`s book

115.00 

Autor: Nigel Slater
Wydawnictwo: Harper Collins Publishers
Premiera: 2021
Język: angielski

Bitter Honey

120.00 

Autor: Letitia Clark
Wydawnictwo: Hardie Grant London
Premiera: 2020
Język: angielski

My Paris Kitchen

139.00 

Autor: David Lebovitz
Wydawnictwo: Ten Speed Press
Premiera: 2014
Język: angielski

The Nomad Cookbook

333.00 

Autor: Humm Daniel
Wydawnictwo: Random House
Premiera: 14 października 2015
Język: angielski

Gastrobanda

39.00 

Jakub Milszewski, Kamil Sadkowski
Gastrobanda. Wszystko, co powinieneś wiedzieć, zanim wyjdziesz coś zjeść

Autorzy: Jakub Milszewski, Kamil Sadkowski
Wydawnictwo: Smak Słowa/Wydawnictwo AGORA
Premiera: 22 czerwca 2016
Język: polski

K5 Domowa Gastrobanda

111.00 

Autor wprowadzenia do rozdziałów: Kamil Sadkowski
Autorzy przepisów i treści na których podstawie powstały
wprowadzenia do rozdziałów: Joanna Banad, Julia Bereźnicka,
Sebastian Dobrzański, Claudia Filippi-Chodorowska, Edgar
Jakubowski, Piotr Kosowski, Jaś Lisek, Robert Makłowicz, Kamil
Sadkowski, Stefan Sadkowski, Piotr Schroeder, Małgorzata
Sobieraj-Krzyżanowska, Nadia Szromnik, Adam Woźniak, Piotr
Zastróżny.
Redakcja i korekta smakowitych treści: Anna Mackiewicz
Zdjęcia autorów, akcesoriów i potraw: Iwona Kowalska
Opracowanie graficzne kilkunastu wersji do wyboru: Howinnga.pl
Skład i niebiańska cierpliwość: Krzysztof Anzel
Koordynacja i nadzór nad detalami: Wanda Szepelowska
Wydawnictwo: Smak Słowa Sopot
Premiera: 1 czerwca 2020
Język: polski