Downtime: Deliciousness at Home
119.00 złAutor: Levy Nadine
Wydawnictwo: Pam Krauss/Avery
Premiera: 2017
Język: angielski
The Cardamon Trail
109.00 złAutor: Hetna Makan
Wydawnictwo: Mitchell Beazley
Premiera: 2016
Język: angielski
The Roasting Tin
76.00 złAutor: Iyer Rukmini
Wydawnictwo: Vintage Books
Premiera: 2017
Język: angielski
The Spice Tree
99.00 złAutor: Nisha Katona
Wydawnictwo: Ebury Press
Premiera: 2018
Język: angielski
Historic Heston Blumenthal
210.00 złAutor: Heston Blumenthal
Wydawnictwo: Bloomsbury Publishing PLC
Premiera: 2014
Język: angielski
To Asia With Love
115.00 złPremiera: 2021
Autor: Hetty McKinnon
Wydawnictwo: Prestel Publishing
Język: angielski
The complete nose to tail
209.00 złAutor: Henderson Fergus
Wydawnictwo: Bloomsbury Publishing
Premiera: 2010
Język: angielski
A cook`s book
115.00 złAutor: Nigel Slater
Wydawnictwo: Harper Collins Publishers
Premiera: 2021
Język: angielski
Bitter Honey
120.00 złAutor: Letitia Clark
Wydawnictwo: Hardie Grant London
Premiera: 2020
Język: angielski
My Paris Kitchen
139.00 złAutor: David Lebovitz
Wydawnictwo: Ten Speed Press
Premiera: 2014
Język: angielski
The Nomad Cookbook
333.00 złAutor: Humm Daniel
Wydawnictwo: Random House
Premiera: 14 października 2015
Język: angielski
Gastrobanda
39.00 złJakub Milszewski, Kamil Sadkowski
Gastrobanda. Wszystko, co powinieneś wiedzieć, zanim wyjdziesz coś zjeść
Autorzy: Jakub Milszewski, Kamil Sadkowski
Wydawnictwo: Smak Słowa/Wydawnictwo AGORA
Premiera: 22 czerwca 2016
Język: polski
K5 Domowa Gastrobanda
111.00 złAutor wprowadzenia do rozdziałów: Kamil Sadkowski
Autorzy przepisów i treści na których podstawie powstały
wprowadzenia do rozdziałów: Joanna Banad, Julia Bereźnicka,
Sebastian Dobrzański, Claudia Filippi-Chodorowska, Edgar
Jakubowski, Piotr Kosowski, Jaś Lisek, Robert Makłowicz, Kamil
Sadkowski, Stefan Sadkowski, Piotr Schroeder, Małgorzata
Sobieraj-Krzyżanowska, Nadia Szromnik, Adam Woźniak, Piotr
Zastróżny.
Redakcja i korekta smakowitych treści: Anna Mackiewicz
Zdjęcia autorów, akcesoriów i potraw: Iwona Kowalska
Opracowanie graficzne kilkunastu wersji do wyboru: Howinnga.pl
Skład i niebiańska cierpliwość: Krzysztof Anzel
Koordynacja i nadzór nad detalami: Wanda Szepelowska
Wydawnictwo: Smak Słowa Sopot
Premiera: 1 czerwca 2020
Język: polski