PRO

Zupy świata I 01.03

370,00

Dostępność:

1 w magazynie

Categories :

, .

Niewiele dań potrafi sprawić tak wielką przyjemność jak zupy. Zabierzemy Was w podróż kulinarną do świata zup. Nauczycie się jak przygotować wywary i na ich bazie przyrządzić doskonałe i pożywne zupy.

 

Kamil Sadkowski

1 marca godzina 18

czas trwania 3-4 h

Niewiele dań potrafi sprawić tak wielką przyjemność jak zupy. Zabierzemy Was w podróż kulinarną do świata zup. Nauczycie się jak przygotować wywary i na ich bazie przyrządzić doskonałe i pożywne zupy.

Przygotujemy

– pomarańczowo-pomidorowa z owocami morza

– krem z raków z kluskami

-Bouillabaisse z grzankami i rouille

– bulion z pieczonej kaczki z makaronem naleśnikowym z tymiankiem

– dahl (zupa z soczewicy i mleka kokosowego)

– krem z groszku i mięty z grzankami z migdałów

– słodko-kwaśna z grzybami shitake i tofu

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.