CHEF

Zjadamy wszystko I 12.03

320,00

Dostępność:

16 w magazynie

Categories :

, , .

Podczas warsztatów będziecie mieli możliwość przygotowania szybkich, zdrowych potraw nie marnując składników. Każdy z nas boryka z problemem minimalizowania strat podczas gotowania. Nauczycie się nie wyrzucając elementów, które zapewne trafiłyby do kosza podczas codziennego gotowania. Ekonomia w kuchni to rzecz bardzo ważna, tym razem wykorzystacie wszystko. Nauczymy Was jak prawidłowo poporcjować produkty i przygotować z nich nietuzinkowe potrawy.

 

Adam Woźniak

12 marca godzina 18

czas trwania 4 h

Podczas warsztatów będziecie mieli możliwość przygotowania szybkich, zdrowych potraw nie marnując składników. Każdy z nas boryka z problemem minimalizowania strat podczas gotowania. Nauczycie się nie wyrzucając elementów, które zapewne trafiłyby do kosza podczas codziennego gotowania. Ekonomia w kuchni to rzecz bardzo ważna, tym razem wykorzystacie wszystko. Nauczymy Was jak prawidłowo poporcjować produkty i przygotować z nich nietuzinkowe potrawy.

Potrawy które przygotujecie będą bazowały na dwóch składnikach, które powinny znajdować się ze względu na swoje walory odżywcze i smakowe w każdej kuchni.

Przygotujemy

Potrawy z całego łososia

– pikantna zupa z kokosem i kurkuma

– łosoś sous vide z rukwią wodna i jajkiem w koszulce

– tacos ze smażonym łososiem, guacamole i czerwona kapusta

– chipsy ze skóry łososia

podwędzany tatar z  ze smażonymi kaparami

 Potrawy z całego kurczaka

– skrzydełka z chipotle i purre z kukurydzy

– piersi z kurczaka marynowana w soi z shitake i marynowanymi warzywami

– rosół z pieczonych kości kurczaka z pikantnymi wontonami

– bao buns z duszonymi udami i sosem śliwkowym i świeżą kolendrą

– masło z pieczona skóra kurczaka

 

 

 

 

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.