- Brak produktów
Zimny bufet I 18.03
300,00zł
Poznacie podstawowe tajemnice by przygotować niecodzienne menu składające się z przekąsek, które zadziwią Waszych gości.
Idealne na nie formalne spotkanie, happy hours wśród przyjaciół lub brunch z rodziną.
Nauczycie jak je zorganizować wybierając najbardziej odpowiednie dania na ten szczególny sposób podejmowania gości, by był on przyjemnością również dla Was.
Claudia Filippi-Chodorowska
18 marca godzina 10
czas trwania 4-5 h
Poznacie podstawowe tajemnice by przygotować niecodzienne menu składające się z przekąsek, które zadziwią Waszych gości.
Idealne na nie formalne spotkanie, happy hours wśród przyjaciół lub brunch z rodziną.
Nauczycie jak je zorganizować wybierając najbardziej odpowiednie dania na ten szczególny sposób podejmowania gości, by był on przyjemnością również dla Was.
Przygotujemy
– krewetki w różowym sosie (na łyżce)
– salami i mus z cieciorki (w szklaneczce)
– kuskus z warzywami, cytryną i miętą
– tatarek z łososia i cukinii
– carpaccio z bresaoli
– caprese inaczej czyli pomidorowa galaretka z bazylią i mozzarellą (w szklaneczce)
– tiramisu (w szklaneczce)
– trufle z ricotty z kokosem i grappą
Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.