CHEF

Zimny bufet I 18.03

300,00

Dostępność:

13 w magazynie

Categories :

, .

Poznacie podstawowe tajemnice by przygotować niecodzienne menu  składające się z przekąsek, które zadziwią Waszych gości.

Idealne na nie formalne spotkanie, happy hours  wśród przyjaciół  lub brunch z rodziną.

 Nauczycie jak je zorganizować wybierając najbardziej odpowiednie dania na ten szczególny sposób podejmowania gości, by był on przyjemnością również  dla Was.

Claudia Filippi-Chodorowska

18 marca  godzina 10

czas trwania 4-5  h

Poznacie podstawowe tajemnice by przygotować niecodzienne menu  składające się z przekąsek, które zadziwią Waszych gości.

Idealne na nie formalne spotkanie, happy hours  wśród przyjaciół  lub brunch z rodziną.

 Nauczycie jak je zorganizować wybierając najbardziej odpowiednie dania na ten szczególny sposób podejmowania gości, by był on przyjemnością również  dla Was.

Przygotujemy

  krewetki  w różowym sosie  (na łyżce)

  salami i mus z cieciorki  (w szklaneczce)

  kuskus z warzywami, cytryną i miętą

  tatarek z łososia i cukinii

  carpaccio z bresaoli

  caprese inaczej czyli pomidorowa galaretka z bazylią i mozzarellą (w szklaneczce)

  tiramisu  (w szklaneczce)

  trufle z ricotty z kokosem i grappą 

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.