Zakończone

Zielono mi (wiosenne gotowanie) 26.04

380,00

Dostępność:

Brak w magazynie
Category: .

Wiosna to mnogość świeżych składników i kolorów.  Piotr pokaże Wam, że dieta bogata w warzywa i zioła wyjątkowe połączenia smakowe. Poznacie potrawy uwielbiane nie tylko przez wegetarian. Kuchnia roślinna zdobywa coraz większe grono smakoszy z całego świata.

 

 Piotr Miś Schroeder

26  kwietnia godzina 18

czas trwania 3-4 h

Wiosna to mnogość świeżych składników i kolorów.  Piotr pokaże Wam, że dieta bogata w warzywa i zioła wyjątkowe połączenia smakowe. Poznacie potrawy uwielbiane nie tylko przez wegetarian. Kuchnia roślinna zdobywa coraz większe grono smakoszy z całego świata.

Przygotujemy 

-zupa z ziół i sałat z marynowanym tofu

-pasztet z orzechów włoskich z piklami na szybko 

– chrupiącą sałatkę ze szparagów 

– risotto verde z pieczonymi warzywami

– zielone gnudi z ricottą i szałwią

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.