- Brak produktów
Zielono mi (wiosenne gotowanie) 26.04
380,00zł
Wiosna to mnogość świeżych składników i kolorów. Piotr pokaże Wam, że dieta bogata w warzywa i zioła wyjątkowe połączenia smakowe. Poznacie potrawy uwielbiane nie tylko przez wegetarian. Kuchnia roślinna zdobywa coraz większe grono smakoszy z całego świata.
Piotr Miś Schroeder
26 kwietnia godzina 18
czas trwania 3-4 h
Wiosna to mnogość świeżych składników i kolorów. Piotr pokaże Wam, że dieta bogata w warzywa i zioła wyjątkowe połączenia smakowe. Poznacie potrawy uwielbiane nie tylko przez wegetarian. Kuchnia roślinna zdobywa coraz większe grono smakoszy z całego świata.
Przygotujemy
-zupa z ziół i sałat z marynowanym tofu
-pasztet z orzechów włoskich z piklami na szybko
– chrupiącą sałatkę ze szparagów
– risotto verde z pieczonymi warzywami
– zielone gnudi z ricottą i szałwią
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).
Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.