PRO

Włoskie pierogi i pierożki I 3.02

370,00

Dostępność:

1 w magazynie

Categories :

, .

Warsztaty na których poznacie i nauczycie się zarówno tych klasycznych jak i autorskich włoskich odmian pierogów i pierożków – ravioli i tortelli.

Claudia Filippi-Chodorowska

3 lutego  godzina  18

czas trwania 4 h

Warsztaty na których poznacie i nauczycie się zarówno tych klasycznych jak i autorskich włoskich odmian pierogów i pierożków – ravioli i tortelli.

Przygotujemy

– ravioli con ricotta e spinaci  (ravioli ze szpinakiem i ricottą, w maśle szałwiowym)

– ravioli verdi  ( szpinakowe ravioli z ricottą bazylią i mozzarellą, w sosie szafranowym)

– tortelli di barbabietola e caprino  (pierożki z burakiem i kozim serkiem, w palonym maśle)

– ravioli con ricotta e noci   (ravioli z ricottą i orzechami, w sosie truflowym)

– ravioli al salmone  (ravioli z łososiem i suszonymi pomidorami, z oliwą truflową i balsamico)

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.