CHEF

Włoskie pierogi i pierożki I 23.08

290,00

Dostępność:

5 w magazynie

Categories :

, , .

Warsztaty na których poznacie i nauczycie się zarówno tych klasycznych jak i autorskich włoskich odmian pierogów i pierożków – ravioli i tortelli.

Claudia Filippi-Chodorowska

23 sierpnia  godz. 18

czas trwania 4 h

Warsztaty na których poznacie i nauczycie się zarówno tych klasycznych jak i autorskich włoskich odmian pierogów i pierożków – ravioli i tortelli. 

Przygotujemy

– ravioli con ricotta e spinaci  (ravioli ze szpinakiem i ricottą, w maśle szałwiowym)

– ravioli rossi con caprino e miele  (czerwone ravioli z kozim serkiem, w maśle rozmarynowym)

– tortelli di carne con salsa tartufata agli asparagi  (ravioli z mięsem, w sosie truflowym ze szparagami)

– ravioli di  burrata con gamberi  (ravioli z burratą i ricottą, w sosie z krewetkami i bazylią)

– ravioli con ricotta e noci   (ravioli z ricottą i orzechami, w sosie truflowym)

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.