PRO

Wege uczta I 27.10

350,00

Dostępność:

Brak w magazynie

Categories :

, .

Warzywa i owoce są bardzo wszechstronne, a roślinne dania nie kończą się na rozgotowanej kapuście i kalafiorze z wody. Piotr zdradzi Wam kilka sekretów szefów kuchni, które zrewolucjonizują Wasze domowe menu. Chcemy aby warzywa i owoce częściej gościły na Waszych stołach.

 Piotr Miś Schroeder

27 października   godzina 18

czas trwania 3-4 h

Warzywa i owoce są bardzo wszechstronne, a roślinne dania nie kończą się na rozgotowanej kapuście i kalafiorze z wody. Piotr zdradzi Wam kilka sekretów szefów kuchni, które zrewolucjonizują Wasze domowe menu. Chcemy aby warzywa i owoce częściej gościły na Waszych stołach.

Przygotujemy

– veloute z boczniaków

– tataki z bakłażana na sałatce z kopru z sosem ponzu
– cukinia saute  ze słodkim chili i pieczonymi orzeszkami ziemnymi
– tabouleh z pęczaku z trawą cytrynową
– pak choy z miso i sosem hibiskusowym
– kalafior z tahini, prażonym sezamem i glonami
– ciastko kokosowe z rokitnikiem
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

 

 

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.