CHEF

Wege Party (roślinny świat) 10.01

370,00

Dostępność:

Brak w magazynie

Categories :

, , .

Karnawał to czas kulinarnej rozpusty i zabaw z przyjaciółmi. Nie wszyscy jednak jedzą mięso, ryby, wędliny i pieczenie. Odpowiedzią jest wegetariańska i wegańska kuchnia.

Piotr zaproponuje Wam bezmięsne i bezrybne alternatywy, jak również dania bez glutenu, którymi zaskoczycie swoich gości.

 Piotr Miś Schroeder

10 stycznia godzina 18

czas trwania 3-4 h

Karnawał to czas kulinarnej rozpusty i zabaw z przyjaciółmi. Nie wszyscy jednak jedzą mięso, ryby, wędliny i pieczenie. Odpowiedzią jest wegetariańska i wegańska kuchnia.

Piotr zaproponuje Wam bezmięsne i bezrybne alternatywy, jak również dania bez glutenu, którymi zaskoczycie swoich gości.

 

Przygotujemy

– pieczone pierogi z kaszą gryczaną i kiszoną morelą

– paté z orzechów włoskich

-pierożki bez glutenu z kasztanami i pieczonym jabłkiem

– rillettes grzybowe

– vege ryba z chrupiącymi ziemniakami i sosem szczawiowym

– labneh z siemieniem lnianym

– sernik z kaszy jaglanej z kandyzowanym topinamburem

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

 

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.