CHEF

Surf and turf I 9.08

440,00

Dostępność:

6 w magazynie

Categories :

, , .

Surf and turf to określenie potraw, które łączą które idealnie łączy w sobie owoce morza oraz mięso.Ten styl gotowania funkcjonuje w wielu najlepszych restauracjach na całym świecie i występuje w wielu odmianach. Podczas warsztatów poznacie najciekawsze połączenia smakowe, oraz ciekawe techniki kulinarne.

Adam Woźniak

9 sierpnia  godzina 18

czas trwania 3,5-4 h

Surf and turf to określenie potraw, które łączą które idealnie łączy w sobie owoce morza oraz mięso.Ten styl gotowania funkcjonuje w wielu najlepszych restauracjach na całym świecie i występuje w wielu odmianach. Podczas warsztatów poznacie najciekawsze połączenia smakowe, oraz ciekawe techniki kulinarne.

Przygotujemy

– tatar wołowy z bevette z piklowanymi sardynkami

– małże św. Jakuba z dżemem  z bekonu i żelem porzeczkowym

– stek wołowy z sosem Béarnaise i grillowaną krewetką

– łosoś MOWI z ragoût z chorizo i białej fasoli

– kalmary faszerowane cielęciną z aioli z pieczonego czosnku

– małże  z bekonem, borowikami i cydrem z domowymi frytkami

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.