- Brak produktów
Surf and turf I 9.08
440,00zł
Surf and turf to określenie potraw, które łączą które idealnie łączy w sobie owoce morza oraz mięso.Ten styl gotowania funkcjonuje w wielu najlepszych restauracjach na całym świecie i występuje w wielu odmianach. Podczas warsztatów poznacie najciekawsze połączenia smakowe, oraz ciekawe techniki kulinarne.
Adam Woźniak
9 sierpnia godzina 18
czas trwania 3,5-4 h
Surf and turf to określenie potraw, które łączą które idealnie łączy w sobie owoce morza oraz mięso.Ten styl gotowania funkcjonuje w wielu najlepszych restauracjach na całym świecie i występuje w wielu odmianach. Podczas warsztatów poznacie najciekawsze połączenia smakowe, oraz ciekawe techniki kulinarne.
Przygotujemy
– tatar wołowy z bevette z piklowanymi sardynkami
– małże św. Jakuba z dżemem z bekonu i żelem porzeczkowym
– stek wołowy z sosem Béarnaise i grillowaną krewetką
– łosoś MOWI z ragoût z chorizo i białej fasoli
– kalmary faszerowane cielęciną z aioli z pieczonego czosnku
– małże z bekonem, borowikami i cydrem z domowymi frytkami
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).
Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.