CHEF

Surf and turf I 17.07

320,00

Dostępność:

9 w magazynie

Categories :

, , .

Surf and turf to określenie potraw, które łączą które idealnie łączy w sobie owoce morza oraz mięso.Ten styl gotowania funkcjonuje w wielu najlepszych restauracjach na całym świecie i występuje w wielu odmianach. Podczas warsztatów poznacie najciekawsze połączenia smakowe, oraz ciekawe techniki kulinarne.

Edgar Qba Jakubowski & Kamil Sadkowski

17 lipca  godzina 18

czas trwania 3,5-4 h

Surf and turf to określenie potraw, które łączą które idealnie łączy w sobie owoce morza oraz mięso.Ten styl gotowania funkcjonuje w wielu najlepszych restauracjach na całym świecie i występuje w wielu odmianach. Podczas warsztatów poznacie najciekawsze połączenia smakowe, oraz ciekawe techniki kulinarne. 

Przygotujemy

– tatar wołowy ze świecy z tuńczykiem i piklami

– zapiekane ostrygi z guanciale

– wolno pieczony boczek wieprzowy z ośmiornicą z chipsami ze skóry łososia

– kraby soft shell w tempurze ze stekiem wołowym

– risotto z tuszem z sepii i faszerowane kalmary baby z chirozo fasolą

– łosoś z purre z batatów i jagnięcina z kruszonką miętową

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.