- Brak produktów
Street Food (Azja) 16.08
390,00zł
Street Food to idealne doświadczanie relacji kulturowych. To kuchnia, która w swej prostocie zaskakuje smakami i codziennie przynosi innowacyjne, a zarazem rdzenne potrawy z danego regionu. Nazywany przez wielu nową ikoną kolejnego tysiąclecia. Na przysłowiowej ulicy zawsze poczujecie smak potraw niejednokrotnie lepszych, niż w wielu restauracjach. Zabieramy Was w podróż do doskonałych smaków prosto z ulicy.
Kamil Sadkowski
16 sierpnia godzina 18
czas trwania 3-4 h
Street Food to idealne doświadczanie relacji kulturowych. To kuchnia, która w swej prostocie zaskakuje smakami i codziennie przynosi innowacyjne, a zarazem rdzenne potrawy z danego regionu. Nazywany przez wielu nową ikoną kolejnego tysiąclecia. Na przysłowiowej ulicy zawsze poczujecie smak potraw niejednokrotnie lepszych, niż w wielu restauracjach. Zabieramy Was w podróż do doskonałych smaków prosto z ulicy.
Przygotujemy
– Cha Yen (tajska zimna herbata) Tajlandia
– Fried Soft-Shell Crab (krab o miękkiej skorupce z kwaśno-ostrym sosem) Wietnam
– Sambal Stingray (grillowana ryba w liściach bananowca z ostrym sosem sambal) Singapur
– Kkanpoong Tofu (pikantne chrupkie tofu) Korea
– Saeng Wa (krewetki z grilla z sosem z tamaryndowca i chili) Tajlandia
– Sate Ayam (szaszłyki z kurczaka z ostrym orzechowym sosem) Indonezja
– Okonomiyaki (placek z warzywami, mięsem i sosem) Japonia
– Tteokbokki (kluski ryżowe z ostrym sosem i sezamem) Korea
– Chicken Adobo (kurczak duszony z octem, czosnkiem i sosem sojowym) Filipiny
Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.