CHEF

Staropolska w nowoczesnej odsłonie I 12.09

310,00

Dostępność:

11 w magazynie

Categories :

, , .

Kuchnia staropolska to skarbnica doskonałych potraw przygotowywana na naturalnych składnikach.

Coraz częściej doceniamy tradycyjne receptury.  Podczas zajęć poznacie wszystkie najlepsze przepisy z doskonałych książek kulinarnych. Zobaczycie jak w ciekawy i nietuzinkowy sposób można serwować staropolskie potrawy w nowoczesnej odsłonie.

Adam Woźniak

12 września godzina 18

czas trwania 4 h

Kuchnia staropolska to skarbnica doskonałych potraw przygotowywana na naturalnych składnikach.  Coraz częściej doceniamy tradycyjne receptury.  Podczas zajęć poznacie wszystkie najlepsze przepisy z doskonałych książek kulinarnych. Zobaczycie jak w ciekawy i nietuzinkowy sposób można serwować staropolskie potrawy w nowoczesnej odsłonie.

Przygotujemy

–  bliny koperkowe z wędzoną rybą i kwaśną śmietaną
–  żurek na borowikach
–  zrazy z wędzona słoniną i kaszą
–  boczek z dzika z kapustą
–  lin duszony w śmietanie
–  szczupak w sosie polskim
–  legumina z kaszy krakowskiej

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.