CHEF

Sekrety szefów kuchni (sosy) I 24.01

390,00

Dostępność:

7 w magazynie

Categories :

, , .

Nic tak nie ożywia dania jak sos. Sos może sprawić, że potrawa będzie wybitna a wszystkie składniki na talerzu połączą się w symfonię smaków.

Piotr pokaże Wam kilka sekretów szefów kuchni na przygotowanie sosów, które z łatwością przygotujecie później w domu.

 Piotr Miś Schroeder

24 stycznia godzina 18

czas trwania 3-4 h

Nic tak nie ożywia dania jak sos. Sos może sprawić, że potrawa będzie wybitna a wszystkie składniki na talerzu połączą się w symfonię smaków.

Piotr pokaże Wam kilka sekretów szefów kuchni na przygotowanie sosów, które z łatwością przygotujecie później w domu.

 Przygotujemy

– sos romesco z pieczonymi warzywami

– sos maltański z marynowanym łososiem Mowi

– sos buerre rouge z salsefią i szalotkami

– sos wytrawny czekoladowy z karmelizowanym pasternakiem

– sos cydrowy z piersią kurczaka i kaparowymi ziemniakami

– sos pomarańczowo-karmelowy z musem z topinamburu

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.