CHEF

Ryby słodkowodne I 4.09

340,00

Dostępność:

13 w magazynie

Categories :

, , .

Tym razem przygotujemy potrawy z ryb które zawsze były na naszych stołach. Nie zawsze jednak zdajemy sobie sprawę, że można przygotować  finezyjne potrawy nie tylko od święta.  Podczas warsztatów zobaczycie jak prawidłowo filetować i rozbierać ryby słodkowodne. Przygotujemy potrawy, które zaskoczą Was smakiem, teksturą i będą prezentowały się naprawdę znakomicie. Rafał zaprosi Was do jego świata kulinarnego.

Rafał Niewiarowski

4 września  godz. 18

czas trwania 4 h

Tym razem przygotujemy potrawy z ryb które zawsze były na naszych stołach. Nie zawsze jednak zdajemy sobie sprawę, że można przygotować  finezyjne potrawy nie tylko od święta.  Podczas warsztatów zobaczycie jak prawidłowo filetować i rozbierać ryby słodkowodne. Przygotujemy potrawy, które zaskoczą Was smakiem, teksturą i będą prezentowały się naprawdę znakomicie. Rafał zaprosi Was do jego świata kulinarnego.

Przygotujemy

– szczupak w emulsji czosnkowej , popping z dzikiego ryżu  z grapefruitem

– flaczki z lina 

– ceviche z suma z nachosami z wędzonej papryki

– szkockie jajko z płotki z sosem romesco i pesto z kolendry

– sałata ze smażonymi płetwami

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.