Zakończone

Ryby i owoce morza I (2 dni) 22/23.11

520,00

Dostępność:

Brak w magazynie
Category: .

Claudia Filippi-Chodorowska
22 i 23  listopada godz.18

czas trwania 4 h

Na tych warsztatach poznacie jak prawidłowo przygotować potrawy z  ryb i owoców morza. Poznacie techniki kulinarne,  oraz przepisy  które pozwolą Wam docenić walory smakowe ryb i owoców morza. Zaskoczycie bliskich świeżymi i oryginalnymi smakami.

Dzień pierwszy (22 listopada czwartek,  godzina 18-22)

– sałatka z owoców morza z fasolką i majonezem z marakują

– krem z cukinii z miętą  i kalmarami z pieprzem

– spaghetti z małżami

– ravioli z solą i krewetkami

– risotto  z krewetkami rozmarynem

Dzień drugi (23 listopada, piątek godzina 18-22)

– mule w białym winie

– ośmiornica z grilla na pure z soczewicy, z marchewką 

– kalmary faszerowane warzywami na  sosie z cukinii

– makrela z suszonymi śliwkami i buraczkami

– dorada z warzywami  i emulsją balsamiczną

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.