CHEF

Ryby (przepisy świąteczne) I 30.11

380,00

Dostępność:

12 w magazynie

Categories :

, , .

Na tych warsztatach których bohaterami są ryby, poznacie zapach morza na talerzu czyli  przepisy i techniki, które pozwolą Wam je docenić i poznać ich oryginalne smaki, szczególnie teraz  gdy przed nami powoli zbliżająca się okres swiąteczny.

Claudia Filippi-Chodorowska

30 listopada  godzina 18

czas trwania 3,5-4  h

Na tych warsztatach których bohaterami są ryby, poznacie zapach morza na talerzu czyli  przepisy i techniki, które pozwolą Wam je docenić i poznać ich oryginalne smaki, szczególnie teraz  gdy przed nami powoli zbliżająca się okres swiąteczny.  

Przygotujemy

– słodko pikantny tatar z matiasa z różowym pieprzem

  pieczona dorada z koprem włoskim i cytrusami

  makrela z suszonymi śliwkami i buraczkami

  halibut w sosie pomarańczowym 

– korzenny łosoś Mowi  z imbirem, chilli i miodem 

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.