Zakończone
Zobacz koszyk „Włoska (Sycylia) I 13.07” został dodany do koszyka.
fbq('track', 'Purchase');

Ryby I 29.06

390,00

Dostępność:

Brak w magazynie
Category: .

Ryby to wspaniałe bogactwo niezbędnych składników odżywczych. Podczas warsztatów zobaczycie jak prawidłowo filetować, czyścić i rozbierać różne gatunki ryb. Poznacie różne metody przygotowania potraw. Nauczymy Was na co zwracać uwagę podczas zakupów. Przygotujecie doskonałe przepisy  z różnych gatunków ryb.

Przygotujemy

– filet z sandacza z krewetkami i borowikami

– filet z pstrąga w maśle szałwiowym

– makrela z chermoulą

– dorada w papilocie

– łosoś Mowi  z salsą owocową

Claudia Filippi-Chodorowska

29 czerwca godzina 18

czas trwania 3,5-4  h

Ryby to wspaniałe bogactwo niezbędnych składników odżywczych. Podczas warsztatów zobaczycie jak prawidłowo filetować, czyścić i rozbierać różne gatunki ryb. Poznacie różne metody przygotowania potraw. Nauczymy Was na co zwracać uwagę podczas zakupów. Przygotujecie doskonałe przepisy  z różnych gatunków ryb.

Przygotujemy

– filet z sandacza z krewetkami i borowikami

– filet z pstrąga w maśle szałwiowym

– makrela z chermoulą

– dorada w papilocie

– łosoś Mowi  z salsą owocową

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.