CHEF

Ramen I 10.06

340,00

Dostępność:

Brak w magazynie

Categories :

, , .

Tematem spotkania będzie ramen i jego ciekawe warianty podania. Ten posiłek zadowoli podniebienia wegetarian jak również osób które bez mięsa nie wyobrażają sobie życia. Poznacie jak prawidłowo przygotować wywary, idealny makaron i wszystkie najciekawsze aromatyczne składniki.

Edgar Qba Jakubowski

10 czerwca  godzina 17

czas trwania 4-5 h

Tematem spotkania będzie ramen i jego ciekawe warianty podania. Ten posiłek zadowoli podniebienia wegetarian jak również osób które bez mięsa nie wyobrażają sobie życia. Poznacie jak prawidłowo przygotować wywary, idealny makaron i wszystkie najciekawsze aromatyczne składniki.

Przygotujemy

1.ramen (makaron)

2. wywary
– wieprzowy
– drobiowy
– grzybowy
– rybny

3.oleje i masła
– nori olej
– chilli olej
– palony czosnek olej
– masło shitake

4. tare
– soya tare
– spicy miso tare
– kimchi tare
– curry tare
– goma tare

5.jajka
-63 stopnie
-Marynowane

6.dodatki
– marynowane grzyby
– kimchi
– pikle
– chrupki z kurzej skóry
– chipsy z czosnku
– shisho w tempurze

7.mięsa ryby i vege
– soft shell crab w tempurze
– łosoś w słodkim sosie sojowym
– kurczak kara-age
– chashu boczek
– salt&pepper tofu
–  boczniaki w panko

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.