Zakończone

Prezentacja na talerzu I 27.03

320,00

Dostępność:

Brak w magazynie
Category: .

Podczas warsztatów nauczycie się jak  przygotować odpowiedni Mise an place i zaprezentować  potrawy na talerzu. Przygotujecie ciekawe potrawy, które ułożycie finezyjnie i elegancko na talerzu. Nauczycie się jak prawidłowo dobrać talerz, przygotować wielkość porcji,  czy jakich składników użyć do dekorowania potraw.

Przekonacie się, że właściwe ułożenie na talerzu jest istotnym czynnikiem który poprawi atrakcyjność serwowanych potraw. Wszyscy wiemy, wygląd serwowanych dań jest bardzo istotny. Poznacie nowe techniki kulinarne i będziecie w stanie przygotować potrawy, które zaskoczą smakiem i wyglądem.

Adam Woźniak

27 marca  godzina 18

czas trwania 4 h

Podczas warsztatów nauczycie się jak  przygotować odpowiedni Mise an place i zaprezentować  potrawy na talerzu. Przygotujecie ciekawe potrawy, które ułożycie finezyjnie i elegancko na talerzu. Nauczycie się jak prawidłowo dobrać talerz, przygotować wielkość porcji,  czy jakich składników użyć do dekorowania potraw.

Przekonacie się, że właściwe ułożenie na talerzu jest istotnym czynnikiem który poprawi atrakcyjność serwowanych potraw. Wszyscy wiemy, wygląd serwowanych dań jest bardzo istotny. Poznacie nowe techniki kulinarne i będziecie w stanie przygotować potrawy, które zaskoczą smakiem i wyglądem.

Przygotujemy

– tatar wołowy z plastycznym żółtkiem pudrem z borowika

– łosoś marynowany w yuzu z masłem dyniowym z dodatkiem chilli i dzikim ryzem

– krem z kurczaka z grzybami i jajkiem

– podwędzana pierś kacza z marchwią pieczona w miodzie, selerem i sosem czereśniowym

– kapusta z grzybami z sosem z wędzonego boczku i smażona fasolą

 

 

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.