- Brak produktów
Polska kuchnia nowoczesna I 13.06
420,00zł
Kuchnia polska to skarbnica doskonałych potraw przygotowywana na naturalnych składnikach. Coraz częściej doceniamy tradycyjne receptury. Podczas zajęć poznacie wszystkie najlepsze przepisy z doskonałych książek kulinarnych. Zobaczycie jak w ciekawy i nietuzinkowy sposób można serwować rodzime potrawy w nowoczesnej odsłonie.
Nauczycie się nowoczesnych technik kulinarnych, nietypowych połączeń produktów, alternatywną a zarazem ekstrawagancką kuchnię w zupełnie nowej odsłonie. Podczas warsztatów posmakujecie produkty, które wyglądem i smakiem zaskoczą Was z każdym kęsem.
Adam Woźniak
13 czerwca godzina 18
czas trwania 4 h
Kuchnia polska to skarbnica doskonałych potraw przygotowywana na naturalnych składnikach. Coraz częściej doceniamy tradycyjne receptury. Podczas zajęć poznacie wszystkie najlepsze przepisy z doskonałych książek kulinarnych. Zobaczycie jak w ciekawy i nietuzinkowy sposób można serwować rodzime potrawy w nowoczesnej odsłonie.
Nauczycie się nowoczesnych technik kulinarnych, nietypowych połączeń produktów, alternatywną a zarazem ekstrawagancką kuchnię w zupełnie nowej odsłonie. Podczas warsztatów posmakujecie produkty, które wyglądem i smakiem zaskoczą Was z każdym kęsem.
Przygotujemy
– cappuccino ze słonecznika bulwiastego z krokietem grzybowym
– szparagi z “ziemią” z boczku i parmezanowym sosem holenderskim
– chrupiące jajko w koszulce z dżemem chorizo i oliwa
– polędwica wieprzowa sous videa purre chrzanowym , dzikimi grzybami i kasztanami
– grillowany halibut carpaccio z kalafiora, sercówkami i sosem chlebowym
– piers kacza sosu vide z grzankami z polenty i grillowaną sałata rzymska z malinami
– beza z pikantnym rabarbarem i lodami z rokitnika
Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.