CHEF

Polska kuchnia nowoczesna I 13.06

420,00

Dostępność:

4 w magazynie

Categories :

, , .

Kuchnia polska to skarbnica doskonałych potraw przygotowywana na naturalnych składnikach.  Coraz częściej doceniamy tradycyjne receptury.  Podczas zajęć poznacie wszystkie najlepsze przepisy z doskonałych książek kulinarnych. Zobaczycie jak w ciekawy i nietuzinkowy sposób można serwować rodzime potrawy w nowoczesnej odsłonie.

Nauczycie się nowoczesnych technik kulinarnych, nietypowych połączeń produktów,  alternatywną a zarazem ekstrawagancką kuchnię w zupełnie nowej odsłonie. Podczas warsztatów posmakujecie produkty, które wyglądem i smakiem zaskoczą Was z każdym kęsem.

Adam Woźniak

13 czerwca  godzina 18

czas trwania 4 h

Kuchnia polska to skarbnica doskonałych potraw przygotowywana na naturalnych składnikach.  Coraz częściej doceniamy tradycyjne receptury.  Podczas zajęć poznacie wszystkie najlepsze przepisy z doskonałych książek kulinarnych. Zobaczycie jak w ciekawy i nietuzinkowy sposób można serwować rodzime potrawy w nowoczesnej odsłonie.

Nauczycie się nowoczesnych technik kulinarnych, nietypowych połączeń produktów,  alternatywną a zarazem ekstrawagancką kuchnię w zupełnie nowej odsłonie. Podczas warsztatów posmakujecie produkty, które wyglądem i smakiem zaskoczą Was z każdym kęsem.

Przygotujemy

– cappuccino ze słonecznika bulwiastego z krokietem  grzybowym

– szparagi z “ziemią” z boczku i parmezanowym sosem holenderskim

– chrupiące jajko w koszulce z dżemem  chorizo i oliwa

– polędwica wieprzowa sous videa  purre chrzanowym , dzikimi grzybami i kasztanami

– grillowany halibut carpaccio z kalafiora, sercówkami i sosem chlebowym

– piers kacza sosu vide z grzankami  z polenty i grillowaną sałata rzymska z malinami

– beza  z pikantnym  rabarbarem i lodami z rokitnika

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.