Zakończone

Pasta fresca I (2 dni) 9/10.11

495,00

Dostępność:

Brak w magazynie
Category: .

Na tych warsztatach poznacie  wszystkie tajniki i podstawowe przepisy, od najprostszego makaronu i  pierożków do słynnej lazanii,  które pomogą Wam przygotować wspaniałe potrawy z domowego makaronu.

Claudia Filippi-Chodorowska
9  listopada godz.18,  10 listopada godzina 11

czas trwania 4 h

Pasta fresca (świeże makarony)

Na tych warsztatach poznacie  wszystkie tajniki i podstawowe przepisy, od najprostszego makaronu i  pierożków do słynnej lazanii,  które pomogą Wam przygotować wspaniałe potrawy z domowego makaronu.

Dzień pierwszy (9 listopada piątek,  godzina 18-22)

– tagliatelle, pappardelle, tagliolini

–  makarony kolorowe (żółte, zielone, czerwone)

– sos warzywny

– sos boloński

Dzień drugi (10 listopada sobota,  godzina 11-15)

– ravioli ze szpinakiem i ricottą

– tortelli z mascarpone , ziemniakami i ziołami

 -lasagne z owocami morza

– masełko szałwiowe

– sos z pomidorkami koktajlowymi

– beszamel

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.