PRO

Makarony świata I 20.03

290,00

Dostępność:

13 w magazynie

Categories :

, .

Makaron to produkt który odgrywa bardzo istotną rolę w kuchniach świata. Stanowi dodatek do zup, sosów czy sałatek. Smakuje na zimno jak i na ciepło. Pasuje do tak naprawdę wszystkich składników, z powodzeniem wypiera ziemniaki z naszych stołów. Występuje w różnych kształtach, smakach i kolorach. Na warsztatach zrobimy kilka ciekawych, ale zarazem prostych dań, w których na pewno nie zabraknie klasyków, jak i nowych ciekawych dań z makaronu.

Kamil Sadkowski

20 marca  godzina  18

czas trwania 3,5-4 h

Makaron to produkt który odgrywa bardzo istotną rolę w kuchniach świata. Stanowi dodatek do zup, sosów, sałatek czy zup. Smakuję na zimno jak i na ciepło. Pasuję do tak naprawdę wszystkich składników, z powodzeniem wypiera ziemniaki z naszych stołów. Występuję w różnych kształtach, smakach i kolorach. Na warsztatach zrobimy kilka ciekawych ale zarazem prostych dań w których na pewno nie zabraknie klasyków jak i nowych ciekawych dań z makaronu. 

Przygotujemy

  makaron barwiony tuszem sepii z wędzonym łososiem, cytryną i szałwią

– ryżowy z sosem z tamaryndowca i krewetkami

– gryczany z zimnym sosem i glonami nori

– orzo z jagnięciną i fetą

– lasagne z owocami morza i brokułami z mascarpone

– shirataki w chłodnej zupie kokosowej z ananasem

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.