PRO

Kultowe kanapki I 21.05

280,00

Dostępność:

7 w magazynie

Categories :

, .

Kanapki są bardzo popularne i znane na całym świecie. Przygotować je można na wiele sposobów.  Podczas warsztatów poznacie bardzo ciekawe połączenia smakowe z całego świata. Przepisy pozwolą na urozmaicenie codziennej diety  domowników, lub gości Waszych restauracji.

Edgar Qba Jakubowski

21 maja godzina 18

czas trwania 4 h

Kanapki są bardzo popularne i znane na całym świecie. Przygotować je można na wiele sposobów.  Podczas warsztatów poznacie bardzo ciekawe połączenia smakowe z całego świata. Przepisy pozwolą na urozmaicenie codziennej diety  domowników, lub gości Waszych restauracji.

Przygotujemy

– wietnamska Banh Mi  (wieprzowina, majonez sriracha, ryżowe pikle, kolendra)

– meksykańska Torta  (chorizo, kurczak, krewetki, guacamole, jalapeno)

– nowoorlenska Muffaletta (sycylijski chleb, provolone, 3 rodzaje włoskich wędlin, pikle)

– francuska Croque Madame  (gruyere, szynka, jajko, zapiekany beszamel)

– nowojorski Ruben   (chleb żytni, pastrami, kiszona kapusta, ser, dresing rosyjski)

– kubanska Mojo  (marynowana wieprzowina z cytrusami i ziołami, ser, pikle)

– Philly Cheesesteak  (grillowana wołowina , serowy sos, grillowane warzywa)

– Lobster Roll   (homar, kremowy sos, kawior)

– Po-boy  (panierowane krewetki, warzywa, pikantny majonez)

– Fried chicken   (kurczak w panierce marynowany w maślance, pikle, slow, słodka musztarda, pikantny majonez)

– Fish finger (panierowany w panko dorsz, sos tatarski z sriracha, marynowany ogórek)

– Dirty BLT  (panierowany pomidor, majonez z sokami z pieczenia, sałata, bekon z syropem klonowym)

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.