PRO

Jakubiak (sztuka mięsa) I 17.04

350,00

Dostępność:

Brak w magazynie

Categories :

, .

Tomek Jakubiak na warsztatach przedstawi proste i praktyczne pomysły na najlepsze dania mięsne.
Sztuka mięsa z Tomkiem będzie skupiała się na przepisach gdzie głównym składnikiem jest mięso. Tomek promuje sezonowe i rodzime produkty, poprowadzi warsztaty kulinarne na pełnym luzie. Nie zabraknie jednak merytorycznej wiedzy, nie tylko nakarmimy ciało, ale ukoimy duszę . Przepisy będą z różnych  z różnych stron świata. Podczas warsztatów każdy z produktów zostanie dokładnie omówiony łącznie z praktycznymi poradami i trikami.

Tomasz Jakubiak

17 kwietnia godzina 18

czas trwania 3,5-4 h

Tomek Jakubiak na warsztatach przedstawi proste i praktyczne pomysły na najlepsze dania mięsne.
Sztuka mięsa z Tomkiem będzie skupiała się na przepisach gdzie głównym składnikiem jest mięso. Tomek promuje sezonowe i rodzime produkty, poprowadzi warsztaty kulinarne na pełnym luzie. Nie zabraknie jednak merytorycznej wiedzy, nie tylko nakarmimy ciało, ale ukoimy duszę . Przepisy będą z różnych  z różnych stron świata. Podczas warsztatów każdy z produktów zostanie dokładnie omówiony łącznie z praktycznymi poradami i trikami.

Przygotujemy

– szarpana wieprzowina w maślanej bułce z ogórkiem i chrzanem

– królik pieczony w musztardzie z młodymi warzywami i kaszą mazurską z pieczonym burakiem

– wątróbki z miodzie gryczanym i wiśniówce podane na smażonej  chałce

– gulasz z serc drobiowych z kapustą włoską i makaronem

– ragout z gęsi i grzybów zapiekane pod ciastem francuskim

– jagnięce kofty z sosem jogurtowym

– porchetta z miętowym pesto i smażonymi ziemniakami

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.