Zakończone

Jakubiak I 13.08

350,00

Dostępność:

2 w magazynie
Category: .

Tomek Jakubiak na nowo odkrywa smaki z różnych miejsc w Polsce i inspiruje się nimi w swojej kuchni.
“Jakubiak w Sopocie” to nowe miejsce gdzie Tomek spełnia się kulinarnie.  Tomek promuje sezonowe i rodzime produkty poprowadzi warsztaty kulinarne na pełnym luzie. Nie zabraknie jednak merytorycznej wiedzy, nie tylko nakarmimy ciało, ale ukoimy duszę. Gotowe potrawy odmienią spojrzenie na kuchnie regionalną. Podczas warsztatów każdy z produktów zostanie dokładnie omówiony łącznie z praktycznymi poradami i trikami.

 

Tomasz Jakubiak

13 sierpnia godzina 18

czas trwania 3,5-4 h

Tomek Jakubiak na nowo odkrywa smaki z różnych miejsc w Polsce i inspiruje się nimi w swojej kuchni.
“Jakubiak w Sopocie” to nowe miejsce gdzie Tomek spełnia się kulinarnie.  Tomek promuje sezonowe i rodzime produkty poprowadzi warsztaty kulinarne na pełnym luzie. Nie zabraknie jednak merytorycznej wiedzy, nie tylko nakarmimy ciało, ale ukoimy duszę. Gotowe potrawy odmienią spojrzenie na kuchnie regionalną. Podczas warsztatów każdy z produktów zostanie dokładnie omówiony łącznie z praktycznymi poradami i trikami.

Przygotujemy

– ogórek marynowany w occie z kwiatów jaśminu z majonezem z wędzonej ryby i liofilizowanym rokitnikiem 

– tatar z łososia MOWI z kruszonką z panko-chorizo   i mus z awokado 

– chłodnik malinowy z prażonym sezam i chrupkami

– plastry wołowiny z zielonymi warzywami w limonce i sosem chili 

– owoce pod kruszonką z bezy z sosem waniliowym

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.