PRO

Hiszpańska I 9.10

310,00

Dostępność:

1 w magazynie

Categories :

, .

Kuchnia hiszpańska to najlepsze połączenia smaków i produktów. W kulturze kulinarnej przenikają się smaki z różnych narodów, co owocuję mnogością doznań smakowych.

Wiele regionów kulinarnych powoduję wielkie urozmaicenie produktów, do tego dochodziły liczne wyprawy, co zaowocowało ogromną gamą nowych składników. Kuchnia hiszpańska to tysiące smaków i przepisów kulinarnych.

Ramiro Gonzales Diaz

9 października   godzina  18

czas trwania 4 h

Kuchnia hiszpańska to najlepsze połączenia smaków i produktów. W kulturze kulinarnej przenikają się smaki z różnych narodów, co owocuję mnogością doznań smakowych.

Wiele regionów kulinarnych powoduję wielkie urozmaicenie produktów, do tego dochodziły liczne wyprawy, co zaowocowało ogromną gamą nowych składników. Kuchnia hiszpańska to tysiące smaków i przepisów kulinarnych. 

Przygotujemy

– flamenquines ze szparagami (hiszpański specjał) z trzema salsami (verde, romesco, fresca)

– porrusalda con bacalao ( zupa porowa z solonym dorszem oraz ziemniakami)

–  mar y montaña (duszona potrawa z owocami morza i drobiem i warzywami)

–  arroz  con contra (esencjonalny ryż z szafranem, chorizo, i pomidorami)

– berenjenas con carne relleno (zapiekane bakłażany z mięsem mielonym i serem Manchego)

– desert panellets (katalońskie ciasteczka marcepanowe z migdałów)

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.