PRO

Gnocchi (włoskie kopytka) I 8.05

285,00

Dostępność:

12 w magazynie

Categories :

, .

Na tych warsztatach poznacie jak zrobić najprostsze gnocchi w wersji klasycznej, jak również i te najbardziej niezwykłe.

Claudia Filippi-Chodorowska

8 maja godzina 18

czas trwania 4 h

Na tych warsztatach poznacie jak zrobić najprostsze gnocchi w wersji klasycznej, jak również i te najbardziej niezwykłe.  

Przygotujemy

– gnocchi alla parigina  ( kopytka po parysku z serem gruyere) 

– gnocchi alla romana con verdure di stagione  (kopytka rzymskie z sezonowymi warzywami)

– pisarei fave e pecorino  (kopytka z bobem i pecorino)

– gnudi con gamberi  ( kopytka z krewetkami)

– gnocchi con spinaci e ricotta  (kopytka ze szpinaku i ricotty z masłem cytrynowym )

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.