PRO

Gnocchi (włoskie kopytka) I 1.02

370,00

Dostępność:

5 w magazynie

Categories :

, .

Na tych warsztatach poznacie jak zrobić najprostsze gnocchi w wersji klasycznej, jak również i te najbardziej niezwykłe.

Claudia Filippi-Chodorowska

1 lutego godzina 18

czas trwania 3-4 h

Na tych warsztatach poznacie jak zrobić najprostsze gnocchi w wersji klasycznej, jak również i te najbardziej niezwykłe.

Przygotujemy

– gnocchi alla parigina  (kopytka po parysku z serem gruyere)

– gnocchi alla romana con rosmarino  ( kopytka rzymskie z rozmarynem, parmezanem i gałką muszkatołową)

– gnocchi al Gorgonzola  (kopytka z sosem z gorgonzoli)

– gnocchi ripieni di prosciutto crudo  (gnocchi faszerowane szynką parmeńską, w maśle szałwiowym)

– gnudi con gamberi  (kopytka z krewetkami)

– gnocchi con spinaci e ricotta  (kopytka ze szpinaku i ricotty z masłem cytrynowym)

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.