PRO

Francuska I 26.03

290,00

Dostępność:

10 w magazynie

Categories :

, .

Adam Woźniak

26 marca godzina 18

czas trwania 4 h

Francja nazywana jest kolebką sztuki kulinarnej. Kucharze latami doskonalili kunszt kulinarny i śmiało można nazwać ich mistrzami sztuki kulinarnej. Kuchnia francuska jest pełna wysublimowanych smaków. Znajdziecie w tej kuchni wiele niuansów, prostych połączeń smakowych i przede wszystkim nietuzinkowe sposoby podania wielu dań.

Kuchnia francuska to nieustanna podróż poprzez wspaniałe smaki i receptury doskonalone przez wieki. Znana i ceniona na całym świecie. Uważana przez wielu za najlepszą na świecie i kolebkę sztuki kulinarnej.

Przygotujemy

– zupa cebulowa z bagietka i serem gruyere

– cielęcina w białym sosie i ryżem pilau

– łosoś z sosem vierge 

– pomidory  faszerowany kiełbasą

– jagniecina Nawarin (gulasz jagnięcy)

– crepes Suzette (naleśniki z sosem pomarańczowym)

 

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.