Zakończone
Zobacz koszyk „Sekrety szefów kuchni (sosy) I 24.01“ został dodany do koszyka.
fbq('track', 'Purchase');

Francuska I 4.11

370,00

Dostępność:

Brak w magazynie
Category: .

Francja nazywana jest kolebką sztuki kulinarnej. Kucharze latami doskonalili kunszt kulinarny i śmiało można nazwać ich mistrzami sztuki kulinarnej. Kuchnia francuska jest pełna wysublimowanych smaków. Znajdziecie w tej kuchni wiele niuansów, prostych połączeń smakowych i przede wszystkim nietuzinkowe sposoby podania wielu dań.  Kuchnia francuska to nieustanna podróż poprzez wspaniałe smaki i receptury doskonalone przez wieki. Znana i ceniona na całym świecie. Uważana przez wielu za najlepszą na świecie i kolebkę sztuki kulinarnej.

Adam Woźniak

4 listopada  godzina 18

czas trwania 3-4 h

Francja nazywana jest kolebką sztuki kulinarnej. Kucharze latami doskonalili kunszt kulinarny i śmiało można nazwać ich mistrzami sztuki kulinarnej. Kuchnia francuska jest pełna wysublimowanych smaków. Znajdziecie w tej kuchni wiele niuansów, prostych połączeń smakowych i przede wszystkim nietuzinkowe sposoby podania wielu dań.  Kuchnia francuska to nieustanna podróż poprzez wspaniałe smaki i receptury doskonalone przez wieki. Znana i ceniona na całym świecie. Uważana przez wielu za najlepszą na świecie i kolebkę sztuki kulinarnej.

Przygotujemy

– żabie udka po prowansalsku

– rillette z łososia Mowi

– jajka poche w winnym sosie

– faszerowane kapusta z chorizo i grzybami

– zupa cebulowa z grzankami

– wołowina po burgundzku z puree z pietruszki i ziemniaków

– królik w sosie musztardowym z ziemniakami  Douphinoise

– naleśniki Suzette z lodami waniliowymi

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.