- Brak produktów
Dziczyzna I 4.10
410,00zł
Dziczyzna to bardzo smaczne i wyjątkowe mięso. Mięso z dziczyzny ma niepowtarzalny smak i aromat, jest zdecydowanie zdrowsze i chudsze od mięsa hodowlanego. To mięso jest charakterystyczne dla naszej rodzimej kuchni. To będzie niezapomniana przygoda kulinarna z doskonałymi smakami.
Adam Woźniak
4 października godzina 18
czas trwania 4 h
Dziczyzna to bardzo smaczne i wyjątkowe mięso. Mięso z dziczyzny ma niepowtarzalny smak i aromat, jest zdecydowanie zdrowsze i chudsze od mięsa hodowlanego. To mięso jest charakterystyczne dla naszej rodzimej kuchni. To będzie niezapomniana przygoda kulinarna z doskonałymi smakami.
Przygotujemy
– tatar z sarny z gorczycą, piklami i żółtkiem plastycznym
– burger z jelenia z dżemem z boczku i karmelizowanymi borowikami
– gołąbki z sarny z sosem borowikowym
– rosół z pieczonego bażanta z kluskami truflowymi
– stek z jelenia z sosem czekoladowym i puree z selera
– terrina z dzika, szalotka duszona w czerwonym winem
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).
Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.