CHEF

Dziczyzna I 4.10

410,00

Dostępność:

14 w magazynie

Categories :

, , .

Dziczyzna to bardzo smaczne i wyjątkowe mięso. Mięso z dziczyzny ma niepowtarzalny smak i aromat, jest zdecydowanie zdrowsze i chudsze od mięsa hodowlanego. To mięso jest charakterystyczne dla naszej rodzimej kuchni. To będzie niezapomniana przygoda kulinarna z doskonałymi smakami.

 

Adam Woźniak

4 października  godzina 18

czas trwania 4 h

Dziczyzna to bardzo smaczne i wyjątkowe mięso. Mięso z dziczyzny ma niepowtarzalny smak i aromat, jest zdecydowanie zdrowsze i chudsze od mięsa hodowlanego. To mięso jest charakterystyczne dla naszej rodzimej kuchni. To będzie niezapomniana przygoda kulinarna z doskonałymi smakami.

Przygotujemy

– tatar z sarny z gorczycą, piklami i żółtkiem plastycznym

– burger z jelenia z dżemem z boczku i karmelizowanymi borowikami

– gołąbki z sarny z sosem borowikowym

– rosół z pieczonego bażanta z kluskami truflowymi

– stek z jelenia z sosem czekoladowym i puree z selera

– terrina z dzika, szalotka duszona w czerwonym winem

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.