- Brak produktów
Dziczyzna I 26.02
380,00zł
Dziczyzna to bardzo smaczne i wyjątkowe mięso. Mięso z dziczyzny ma niepowtarzalny smak i aromat, jest zdecydowanie zdrowsze i chudsze od mięsa hodowlanego. To mięso jest charakterystyczne dla naszej rodzimej kuchni. To będzie niezapomniana przygoda kulinarna z doskonałymi smakami.
Grzegorz Labuda
26 lutego godzina 18
czas trwania 4 h
Dziczyzna to bardzo smaczne i wyjątkowe mięso. Mięso z dziczyzny ma niepowtarzalny smak i aromat, jest zdecydowanie zdrowsze i chudsze od mięsa hodowlanego. To mięso jest charakterystyczne dla naszej rodzimej kuchni. To będzie niezapomniana przygoda kulinarna z doskonałymi smakami.
Przygotujemy
– tatar z jelenia z majonezem z chorizo i konfiturą z czerwonej cebuli
– policzki z dzika w sosie z trawy żubrowej z puree z czerwonej kapusty i żurawiny
– polędwica z jelenia a’la wellington z sosem truflowym i puree ziemniaczano-czosnkowym
– Stroganoff z sarny z zielonym pieprzem z kaszą bulgur i warzywami
– comber z zająca w sosie z czarnej porzeczki z czekoladą z puree z topinambura i gruszki
Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).
Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.