Zakończone

Dziczyzna I 26.02

380,00

Dostępność:

Brak w magazynie
Category: .

Dziczyzna to bardzo smaczne i wyjątkowe mięso. Mięso z dziczyzny ma niepowtarzalny smak i aromat, jest zdecydowanie zdrowsze i chudsze od mięsa hodowlanego. To mięso jest charakterystyczne dla naszej rodzimej kuchni. To będzie niezapomniana przygoda kulinarna z doskonałymi smakami.

Grzegorz Labuda

26 lutego  godzina 18

czas trwania 4 h

Dziczyzna to bardzo smaczne i wyjątkowe mięso. Mięso z dziczyzny ma niepowtarzalny smak i aromat, jest zdecydowanie zdrowsze i chudsze od mięsa hodowlanego. To mięso jest charakterystyczne dla naszej rodzimej kuchni. To będzie niezapomniana przygoda kulinarna z doskonałymi smakami. 

Przygotujemy

– tatar z jelenia z majonezem z chorizo i konfiturą  z czerwonej cebuli

– policzki z dzika w sosie z trawy żubrowej  z puree z czerwonej kapusty i żurawiny

– polędwica z jelenia a’la wellington z sosem truflowym i puree ziemniaczano-czosnkowym

– Stroganoff  z sarny z zielonym pieprzem z kaszą bulgur i warzywami

– comber z zająca w sosie z czarnej porzeczki z czekoladą z puree z topinambura i gruszki

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.