PRO

Dania restauracyjne z podstawowych produktów I 11.09

300,00

Dostępność:

10 w magazynie

Categories :

, .
Zapewne wielokrotnie się zastanawialiście jak najlepsi szefowie kuchni tworzą swoje potrawy?
Wbrew pozorom to nic trudnego. Podczas zajęć przygotujemy dania, które wyglądają i smakują jak  te serwowane w najlepszych restauracjach.  Ułatwienie będzie takie, że wszystkie produkty kupicie w każdym sklepie spożywczym.  Zobaczycie, że każdy może być wybitnym szefem kuchni w swoich kulinarnych zakamarkach.

Adam Woźniak

11 września godzina 18

czas trwania 4 h

Zapewne wielokrotnie się zastanawialiście jak najlepsi szefowie kuchni tworzą swoje potrawy?  Wbrew pozorom to nic trudnego. Podczas zajęć przygotujemy dania, które wyglądają i smakują jak  te serwowane w najlepszych restauracjach.  Ułatwienie będzie takie, że wszystkie produkty kupicie w każdym sklepie spożywczym.  Zobaczycie, że każdy może być wybitnym szefem kuchni w swoich kulinarnych zakamarkach.

Przygotujemy
–  pasztet z makreli z piklowanym ogórkiem
–  marynowany łosoś w cytrusach z popcornem z czarnego ryżu
–  zupa chowder z wędzona rybą ze skorupiakami
–  sałata Cesar z krokietami z kurczaka
–  boczek wieprzowy z sałatka z selera i jabłkiem puree
–  pstrąg z kapustą słodko- kwaśną
–  sernik z galaretka pomarńczową

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.