CHEF

Czekolada (praliny) I 9.02

420,00

Dostępność:

10 w magazynie

Categories :

, , .

Podczas warsztatów Michał wprowadzi Was w świat w świat doskonałych pralin.  Nauczycie się najważniejszych rzeczy związanych z prawidłowym przygotowanie pralin.  Poznacie techniki przygotowywania ganache, framed bonbons (praliny cięte), mouled bonbons (praliny z formy), oraz wiele innych ciekawostek ze świata czekolady.

Michał Wiśniewski

9 lutego godzina 10

czas trwania 5,5-6  h

Podczas warsztatów Michał wprowadzi Was w świat w świat doskonałych pralin.  Nauczycie się najważniejszych rzeczy związanych z prawidłowym przygotowanie pralin.  Poznacie techniki przygotowywania ganache, framed bonbons (praliny cięte), mouled bonbons (praliny z formy), oraz wiele innych ciekawostek ze świata czekolady.

Przygotujemy

– praliny z formy (2-3 rodzaje)

– praliny krojone (1 rodzaj)

– trufle czekoladowo- pistacjowe

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.