CHEF

Chleb doskonały I 19.03

370,00

Dostępność:

12 w magazynie

Categories :

, , .

Warsztaty będą poświęcone wypiekowi  idealnego chleba.  Chleb bez drożdży to alchemia i unikalna umiejetność. Sebastian nauczy Was jak kochać chleb i jak czerpać radość z mieszania mąki. Opowie o zdrowiu płynącym z przefermentowanego ciasta. Podczas warsztatów nauczycie się jak szukać doskonałych produktów, sprzętu i poznacie unikalne techniki. Zdobyte umiejętności pozwolą Wam na tworzenie wyjątkowego chleba.

Małgorzata Sobieraj & Sebastian Dobrzański

19 marca  godzina 11-15

Warsztaty będą poświęcone wypiekowi  idealnego chleba.  Chleb bez drożdży to alchemia i unikalna umiejetność. Sebastian nauczy Was jak kochać chleb i jak czerpać radość z mieszania mąki. Opowie o zdrowiu płynącym z przefermentowanego ciasta. Podczas warsztatów nauczycie się jak szukać doskonałych produktów, sprzętu i poznacie unikalne techniki. Zdobyte umiejętności pozwolą Wam na tworzenie wyjątkowego chleba.

Przygotujemy
–  chleb pszenny na zakwasie pszennym
–  chleb pszenno – żytni na pszenno żytnim zakwasie  ( użyjemy maki pszennej i dwa rodzaje mąk żytnich)

Do chleba przygotowany będzie  hummus i domowe masła smakowe.

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.