PRO

Azjatyckie zupy I 18.11

360,00

Dostępność:

2 w magazynie

Categories :

, .

W ostatnich latach, światem pokochał zupy azjatyckie. Serwowane w dużych misach, pełnych makaronu ryżowego lub jajecznego, aromatycznych wywarów, doskonałych świeżych dodatków i przypraw, tworzą danie idealne. Na warsztatach pokażemy jak przygotować  kilka rodzajów zup azjatyckich, to czym się różnią, co nadaje im tyle aromatu, co w nich nas rozgrzewa. Nauczycie się tu jak przyrządzać najlepsze zupy i ciekawe dodatki.

Kamil Sadkowski

18 listopada  godzina  18

czas trwania 3-4 h

W ostatnich latach, światem pokochał zupy azjatyckie. Serwowane w dużych misach, pełnych makaronu ryżowego lub jajecznego, aromatycznych wywarów, doskonałych świeżych dodatków i przypraw, tworzą danie idealne. Na warsztatach pokażemy jak przygotować  kilka rodzajów zup azjatyckich, to czym się różnią, co nadaje im tyle aromatu, co w nich nas rozgrzewa. Nauczycie się tu jak przyrządzać najlepsze zupy i ciekawe dodatki.

Przygotujemy

– Miso-shiru (japońska delikatna zupa z glonami wakame i tofu)

– Tom Yam Kung (tajska kwaśna zupa z krewetkami)

– Soondubu Jjigae (koreańska ostra zupa z delikatnym tofu)

– Canh ca chua ( wietnamska zupa rybna)

– Laksa (malezyjska zupa kurczakiem i makaronem)

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.