PRO

Anty Przepis (ryby) I 10.01

290,00

Dostępność:

10 w magazynie

Categories :

, .

Warsztaty skierowane są dla wszystkich którzy uważają, że do gotowania nie są stworzeni, lub może skończyły się  pomysły na kreacje nowych potraw. Udowodnimy, że każdy może być mistrzem w swojej kuchni. Podczas zajęć przekonacie, że w kuchni nie są do końca istotne proporcje, będziemy stosowali proste miarki (łyżka, kubek 0,2l, itp…).  Omówione zostaną produkty z których będziemy przygotowywali potrawy, pochodzenie oraz możliwości obrabiania. Zastosujemy różne techniki kulinarne, pozwoli Wam na uwolnienie wyobraźni i tworzenie zupełnie nowych smaków

Kamil Sadkowski
10 stycznia  godzina  9
czas trwania 4 h

Warsztaty skierowane są dla wszystkich, którzy uważają, że do gotowania nie są stworzeni, lub może skończyły się pomysły na kreacje nowych potraw. Udowodnimy, że każdy może być mistrzem w swojej kuchni. Podczas zajęć przekonacie się, że w kuchni nie do końca istotne są proporcje. Będziemy stosowali proste miarki (łyżka, kubek 0,2l, itp…). Omówione zostaną produkty, z których będziemy przygotowywali potrawy, pochodzenie oraz możliwości obrabiania. Zastosujemy różne techniki kulinarne. Pozwolimy Wam na uwolnienie wyobraźni i tworzenie zupełnie nowych smaków. Warsztaty zawsze będą miały temat przewodni. Przekonacie się, że kuchnia to nie zaklęte rewiry.

Produkty 
– ryby (łosoś, wędzony pstrąg, dorsz, śledź, dorada)
– warzywa i owoce (limonka, czerwona cebula, szalotka, pomarańcze, awokado, ziemniaki, pomidory, cebula, czosnek, chili, por, kukurydza, pasternak)
– zioła (kolendra, koperek, nać pietruszki, oregano, tymianek, rozmaryn, mięta)
– inne (masło, oliwa, kapary, mleko, ocet winny, majonez, gałka muszkatołowa, wędzona papryka,  mąka pszenna, sól morska)

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.