PRO

Afrykańska I 5.01

375,00

Dostępność:

12 w magazynie

Categories :

, .

Doskonałe bogactwo smaków i łączenie niebanalnych składników, to kwintesencja kuchni z Afryki. Podczas warsztatu poznacie przepisy z różnych regionów tego fascynującego kontynentu. Kuchnia tego kontynentu ciekawe smaki, które są przygotowywane na zasadzie kontrastów. Każdy rejon Afryki odznacza się pewnymi cechami, które świadczą o wyjątkowości tamtejszej kuchni. Warsztaty z kuchnią Afryki, to niezapomniana przygoda dla Waszych kubków smakowych.

Kamil Sadkowski

5 stycznia godzina 18

czas trwania 3,5-4 h

Doskonałe bogactwo smaków i łączenie niebanalnych składników, to kwintesencja kuchni z Afryki. Podczas warsztatu poznacie przepisy z różnych regionów tego fascynującego kontynentu. Kuchnia tego kontynentu ciekawe smaki, które są przygotowywane na zasadzie kontrastów. Każdy rejon Afryki odznacza się pewnymi cechami, które świadczą o wyjątkowości tamtejszej kuchni. Warsztaty z kuchnią Afryki, to niezapomniana przygoda dla Waszych kubków smakowych.

Przygotujemy

– Dodo (smażony plantan z aromatycznymi przyprawami)

– Fufu (kluska z pochrzynu z gulaszem z okrą)

– Urojo (kwaśna zupa z dodatkami)

– Kachori (przekąska z ostrym sosem kokosowym)

– Tagine  (kurczak z kiszonymi cytrynami)

-Pastilla (ciasto z migdałami i mięsem gołębia)

– Sago pudding  (słodki pudding z tapioki)

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.