Włoskie Dolci I 27.02

255,00

Dostępność:

Brak w magazynie

Włoskie Dolci będą tematem przewodnim warsztatów. Nauczycie się podstawowych technik kulinarnych, niezbędnych przy wyrobach cukierniczych.  Poznacie  autorskie trufle tiramisu idealne na romatyczne wieczory. Tradycyjne Cornetto con marmellata, czyli rogaliki z ekspresowym dżemem wprowadzą Was w domowy nastrój jak u włoskiej Mamma. Na koniec kremy, które przeniosą Was do Sycylii czyli Crema Limone i Crema Caffe.

Małgorzata Żółtowska 

27 lutego  godzina 18

czas trwania 4 h

Włoskie Dolci będą tematem przewodnim warsztatów. Nauczycie się podstawowych technik kulinarnych, niezbędnych przy wyrobach cukierniczych.  Poznacie  autorskie trufle tiramisu idealne na romatyczne wieczory. Tradycyjne Cornetto con marmellata, czyli rogaliki z ekspresowym dżemem wprowadzą Was w domowy nastrój jak u włoskiej Mamma. Na koniec kremy, które przeniosą Was do Sycylii czyli Crema Limone i Crema Caffe.

Przygotujemy

-tartufi tiramisu

– Cornetto con marmellata

– Crema Limone i Crema Caffe`

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.