Świat ryb i owoców morza | 25.05

260,00

Dostępność:

Brak w magazynie

Pani Claudia wprowadzi Was w świat ryb i owoców morza, pokaże jak prawidłowo dobrać produkty, omówi ich charakterystykę.
Na tych warsztatach poznacie przepisy na szybkie i smaczne włoskie dania, które wzbogacą Waszą kuchnię i poprawią technikę przygotowania ryb i owoców morza.

Claudia Filippi-Chodorowska
25 maja godz 18

czas trwania 4 h

Świat ryb i owoców morza

Pani Claudia wprowadzi Was w świat ryb i owoców morza, pokaże jak prawidłowo dobrać produkty, omówi ich charakterystykę.

Na tych warsztatach poznacie przepisy na szybkie i smaczne włoskie dania, które wzbogacą Waszą kuchnię i poprawią technikę przygotowania ryb i owoców morza.

Co przygotujemy:
– Cozza Alla Marinara (mule w białym winie)
– Polipo con patate e olive (ośmiornica z kartofelkami)
– Frittura do gamberi e calmari con salsa tartara (smażone krewetki i kalmary z sosem tatarskim)
– Tagliolini al nero di seppia (tagliolini z atramentem mątwy i owocami morza)
– Involtini do spada (roladki z miecznika)

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.