PRO

Qmam Kasze (Mynowaste)I 9.12

265,00

Dostępność:

7 w magazynie

Categories :

, .

Maia tym razem zaprosi Was do gotowania w rytmie „Mynowaste“, czyli  jak wykorzystać to, co już jest w lodówce i wyczarować z tego kuszące jedzenie o niebanalnym smaku. Czasami wystarczy pęczek włoszczyzny, garść różnych orzechów, ugotowana kasza z poprzedniego dnia, resztka wina, szczypta kulinarnego szaleństwa i oczywiście otwarta na nowe doznania głowa. Kto wie, może na warsztacie wyczarujemy ciekawe propozycje nawet na świąteczny stół – wykorzystując to, co już jest w domu. Gotowanie to prawdziwa frajda a mynowaste to radocha i ekonomia w kuchni w zdrowym wydaniu.

Maia Sobczak
9 grudnia godz. 15

czas trwania 4 h

Maia tym razem zaprosi Was do gotowania w rytmie „Mynowaste“, czyli jak wykorzystać to, co już jest w lodówce i wyczarować z tego kuszące jedzenie o niebanalnym smaku. Czasami wystarczy pęczek włoszczyzny, garść różnych orzechów, ugotowana kasza z poprzedniego dnia, resztka wina, szczypta kulinarnego szaleństwa i oczywiście otwarta na nowe doznania głowa. Kto wie, może na warsztacie wyczarujemy ciekawe propozycje nawet na świąteczny stół – wykorzystując to, co już jest w domu. Gotowanie to prawdziwa frajda a mynowaste to radocha i ekonomia w kuchni w zdrowym wydaniu.

Przygotujemy:

-pierożki z selerowym pesto albo z farszem ze słonecznika
-brukselka z wędzonymi śliwkami pieczona w resztce bourbon-u
-podpłomyki z tym co znajdziemy w lodówce z dodatkiem pudru grzybowego
-bigos z owocami i solą wędzoną
-rosół na winie z kładzionymi kluseczkami z miso
-falafel warzywny z jogurtowym, ziołowym sosem z tahini
-konfitura z cebuli i gruszki z chipsami korzennymi z jarmużu
-kruche ciasto z jabłkami, konfiturą pomarańczową serwowane z lodami marchewkowymi lub cytrynowymi

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.