Prezentacja na talerzu 4.04

290,00

Dostępność:

Brak w magazynie

Podczas warsztatów nauczycie się jak  przygotować odpowiedni Mise an place i zaprezentować  potrawy na talerzu. Przygotujecie ciekawe skomponowane danie, które ułożycie finezyjnie i elegancko na talerzu. Nauczycie się jak prawidłowo dobrać talerz, przygotować wielkość porcji,  czy jakich składników użyć do dekorowania potraw.

Przekonacie się, że właściwe ułożenie na talerzu jest istotnym czynnikiem który poprawi atrakcyjność serwowanych potraw. Wszyscy wiemy, wygląd serwowanych dań jest bardzo istotny. Poznacie nowe techniki kulinarne i będziecie w stanie przygotować potrawy, które zaskoczą smakiem i wyglądem.

Adam Woźniak

4 kwietnia  godzina 18

czas trwania 4 h

Podczas warsztatów nauczycie się jak  przygotować odpowiedni Mise an place i zaprezentować  potrawy na talerzu. Przygotujecie ciekawe potrawy, które ułożycie finezyjnie i elegancko na talerzu. Nauczycie się jak prawidłowo dobrać talerz, przygotować wielkość porcji,  czy jakich składników użyć do dekorowania potraw.

Przekonacie się, że właściwe ułożenie na talerzu jest istotnym czynnikiem który poprawi atrakcyjność serwowanych potraw. Wszyscy wiemy, wygląd serwowanych dań jest bardzo istotny. Poznacie nowe techniki kulinarne i będziecie w stanie przygotować potrawy, które zaskoczą smakiem i wyglądem.

Przygotujemy

 

– tatar wołowy z plastycznym żółtkiem pudrem z borowika

– żurek z biała kiełbasa pieczonym boczkiem, ziemniakami i borowikiem

– polędwica wieprzowa, puree z pietruszki, kompot z jabłek z gorczyca z demi glace

– łosoś glazurowany miso z  majonezem wasabi i rzodkwią daikon

 

 

 

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.