CHEF

Pizza I 1.03

260,00

Dostępność:

14 w magazynie

Categories :

, , .

To jednodniowe warsztaty, w trakcie których poznacie wszystkie  tajniki robienia  pizzy, która bezsprzecznie znajduje się na szczycie kulinarnej piramidy Włoch i jest jedną z najbardziej znanych włoskich potraw na świecie.

Od focacci z z rozmarynem do pizzy z włoską szynką,  każdy przepis będzie  Waszym sukcesem kulinarnym w trakcie  spotkań towarzyskich czy domowych posiłków.

Claudia Filippi-Chodorowska
1 marca godz.18

czas trwania 4 h

To jednodniowe warsztaty, w trakcie których poznacie wszystkie  tajniki robienia  pizzy, która bezsprzecznie znajduje się na szczycie kulinarnej piramidy Włoch i jest jedną z najbardziej znanych włoskich potraw na świecie.

Od focacci z z rozmarynem do pizzy z włoską szynką,  każdy przepis będzie  Waszym sukcesem kulinarnym w trakcie  spotkań towarzyskich czy domowych posiłków.

Przygotujemy

–  focaccia al rosmarino  (focaccia z rozmarynem)

– pizza bianca al prosciutto crudo  ( pizza z mozzarellą, włoską szynką rukolą i parmezanem)

– pizza Margherita con mozzarella  bufala  (pizza margherita z mozzarellą bufala)

– pizza Quattro Stagioni  (pizza 4 pory roku/ 4 różne smaki w jednej pizzy)

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.