CHEF

Piąta ćwiartka (podroby) I 24.10

280,00

Dostępność:

5 w magazynie

Categories :

, , .

Podroby nazywane są potocznie piątą ćwiartką. Niedoceniane i traktowane po macoszemu w naszych domowych kuchniach, zupełnie bezpodstawnie. Te kawałki mięsa mają bardzo dobry smak i są bardzo delikatne.

Podroby są niezbędne w naszej diecie, jeżeli chcemy zachować zdrowie, zawierają duże ilości składników odżywczych, co sprawia, że warto odłożyć na bok uprzedzenia. Podczas warsztatów przygotujecie niecodzienne potrawy. Grzegorz w swoim menu, które na co dzień serwuję, stawia na podroby. W jego wykonaniu, te zapomniane kawałki mięsa nabierają doskonałego smaku.

Grzegorz Labuda
24 października  godz.18
czas trwania 4h

Podroby nazywane są potocznie piątą ćwiartką. Niedoceniane i traktowane po macoszemu w naszych domowych kuchniach, zupełnie bezpodstawnie. Te kawałki mięsa mają bardzo dobry smak i są bardzo delikatne.

Podroby są niezbędne w naszej diecie, jeżeli chcemy zachować zdrowie, zawierają duże ilości składników odżywczych, co sprawia, że warto odłożyć na bok uprzedzenia. Podczas warsztatów przygotujecie niecodzienne potrawy. Grzegorz w swoim menu, które na co dzień serwuję, stawia na podroby. W jego wykonaniu, te zapomniane kawałki mięsa nabierają doskonałego smaku.

Przygotujemy

– ozory chrupiące z sałatą rzymską i sosem Cezar

– grasica cielęca  z grzybami zapiekana w cieście francuskim

– domowa kaszanka z szalotką i jabłkiem zapiekana pod puree ziemniaczano-chrzanowym

– drobiowe serca na puree z  pieczonej pietruszki z karmelizowanymi śliwkami

– flaczki cielęce z duszoną włoską kapustą z marynowanymi pomidorami i chrupiącym bekonem

– nóżki cielęce w sosie pieprzowym

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.