CHEF

Piąta ćwiartka | 15.09

230,00

Dostępność:

11 w magazynie

Categories :

, , .

Podroby są niezbędne w naszej diecie, jeżeli chcemy zachować zdrowie, zawierają duże ilości składników odżywczych, co sprawia, że warto odłożyć na bok uprzedzenia. Podczas warsztatów przygotujecie niecodzienne potrawy. Grzegorz w swoim menu, które na co dzień serwuję, stawia na podroby. W jego wykonaniu, te zapomniane kawałki mięsa nabierają doskonałego smaku.

Grzegorz Labuda
15 września godz.18
czas trwania 4h
Podroby nazywane są potocznie piątą ćwiartką. Niedoceniane i traktowane po macoszemu w naszych domowych kuchniach.

Podroby są niezbędne w naszej diecie, jeżeli chcemy zachować zdrowie, zawierają duże ilości składników odżywczych, co sprawia, że warto odłożyć na bok uprzedzenia. Podczas warsztatów przygotujecie niecodzienne potrawy. Grzegorz w swoim menu, które na co dzień serwuję, stawia na podroby. W jego wykonaniu, te zapomniane kawałki mięsa nabierają doskonałego smaku.

Przygotujemy:
– wątróbka gęsia z warzywami korzeniowymi i bekonem z puree z gruszki
– domowa kaszanka z puree ziemniaczano-chrzanowym
– ogon wołowy z pierogami z kaszą gryczaną
– okrasa z kaczki ze sznyclami ziemniaczano-selerowymi i kwaśna śmietaną

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.