CHEF

Party Menu I 14.06

280,00

Dostępność:

14 w magazynie

Categories :

, , .

Podczas warsztatów przedstawimy podstawowe tajemnice by przygotować niecodzienne menu  składające się z przekąsek, które zadziwią Waszych gości.

Idealne na nie formalne spotkanie, happy hours  wśród przyjaciół  lub brunch z rodziną.

Poznacie jak je zorganizować wybierając najbardziej odpowiednie dania na ten szczególny sposób podejmowania gości, by był on przyjemnością również …. dla Was.

Claudia Filippi-Chodorowska

14 czerwca  godz.18

czas trwania 4 h

Podczas warsztatów przedstawimy podstawowe tajemnice by przygotować niecodzienne menu  składające się z przekąsek, które zadziwią Waszych gości.

Idealne na nie formalne spotkanie, happy hours  wśród przyjaciół  lub brunch z rodziną.

Poznacie jak je zorganizować wybierając najbardziej odpowiednie dania na ten szczególny sposób podejmowania gości, by był on przyjemnością również …. dla Was.

Przygotujemy

–  krewetki  w różowym sosie  (na łyżce)

–  salami i mus z cieciorki  (w szklaneczce)

– kuskus z warzywami, cytryną i miętą

–  tatarek z łososia i cukinii

– carpaccio z bresaoli

– caprese inaczej czyli pomidorowa galaretka z bazylią i mozzarellą (w szklaneczce)

– tiramisu  (w szklaneczce)

– trufle z ricotty z kokosem i grappą

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.