Kuchnia Nowoczesna I 6.03

290,00

Dostępność:

Brak w magazynie
Category: .

Fine dining  będzie przygotowywany przez uczestników warsztatów. Oparty na polskich recepturach i produktach z Kaszub, Kociewia i Żuław. Pokazane będą techniki kulinarne, nietypowe połączenia produktów, zupełnie nieznane dla większości.  Podczas spotkania poznacie alternatywną a zarazem ekstrawagancką kuchnię w zupełnie nowej odsłonie.

Marcin Popielarz

6 marca godzina 18

czas trwania 4-4,5 h

Fine dining  będzie przygotowywany przez uczestników warsztatów. Oparty na polskich recepturach i produktach z Kaszub, Kociewia i Żuław. Poznacie nowoczesne techniki kulinarne, nietypowe połączenia produktów,  alternatywną a zarazem ekstrawagancką kuchnię w zupełnie nowej odsłonie.

Podczas warsztatów posmakujecie rzeczy, które wyglądem i smakiem zaskoczą Was na każdym kroku.

Przygotujemy

– kozi twaróg z brązowym masłem i jagodą kamczacką

– tatar z jarmużu z kiszonym ryżem i kawiorem z troci

– jajko Faberge według Białego Królika

– dorsz z maślanką i koprem

-bergamotka z koprem

 

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.