Mięsożerni (wieprzowina) I 11.04

270,00

Dostępność:

Brak w magazynie
Category: .

Przygotowanie wieprzowiny to rzecz, którą każdy kucharz zarówno profesjonalista, jak i amator powinien opanować do perfekcji. Technik jej przyrządzania jest wiele, tak jak wiele jest przepisów z nią związanych.

Na warsztatach Edgar pokaże  jak wybierać najlepszą wieprzowinę i jak się z nią obchodzić. Nauczycie się:

– rozbioru i cięć

– jak najlepiej obejść się z każdym kawałkiem wieprzowiny

– jak ją przyrządzić wedle różnych technik, tak by efekt był niezapomniany

– jak od podstaw przygotować najlepsze dodatki

Edgar Qba Jakubowski

11 kwietnia godzina 18

czas trwania 4 h

Przygotowanie wieprzowiny to rzecz, którą każdy kucharz zarówno profesjonalista, jak i amator powinien opanować do perfekcji. Technik jej przyrządzania jest wiele, tak jak wiele jest przepisów z nią związanych.

Na warsztatach Edgar pokaże  jak wybierać najlepszą wieprzowinę i jak się z nią obchodzić. Nauczycie się:

– rozbioru i cięć

– jak najlepiej obejść się z każdym kawałkiem wieprzowiny

– jak ją przyrządzić wedle różnych technik, tak by efekt był niezapomniany

– jak od podstaw przygotować najlepsze dodatki

Przygotujemy

– Wellington z polędwicą wieprzową, bekonem i grzybami, sos z calvadosem

– Suvlaki z boczkiem, pikante tzatziki, grecki flat bread

– Pie z łopatki z fenkułem i porem, jabłkowe puree z cydrem

– Croqutas z golonką, pikantne aioli

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.