Menu z owoców morza I 13.04

285,00

Dostępność:

Brak w magazynie

Warsztaty dla wszystkich, którzy chcą wyróżnić  się w umiejętności  przyrządzania  potraw z owoców morza i łączenia ich  z innymi składnikami.  W tym bogatym menu poznacie również różne techniki ich obróbki termicznej.

Claudia Filippi-Chodorowska

13 kwietnia  godz.18

czas trwania 4 h

Warsztaty dla wszystkich, którzy chcą wyróżnić  się w umiejętności  przyrządzania  potraw z owoców morza i łączenia ich  z innymi składnikami.  W tym bogatym menu poznacie również różne techniki ich obróbki termicznej.

Przygotujemy

– cocktail z krewetek w różowym sosie, z avocado, ogórkiem i sałatą lodową

–  smażone przegrzebki z imbirem chilli i kolendrą

– mule w białym winie z pomidorkami

–  krewetki królewskie z grilla

– homar z pieca w maśle czosnkowo-lemonkowym

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.